Sport & fritid

Prøv en ny sportsgren

Padel Tennis

Sport kan være med til at bringe meget glæde ind i vores hverdag. Ikke nok med, at det er sundt at røre sig, det kan også give en rigtig dejlig følelse i kroppen efterfølgende. Hvis du ikke har fundet en sportsgren, som du er vild med endnu, kan det være, at du skal kaste dig ud i noget mere utraditionelt.

Motion er vigtigt

Det anbefales at vi hver dag bevæger os, og at vi flere gange om ugen opnår en høj puls. Vil du holde din krop sund, selv når du bliver ældre, er det derfor en god idé at dyrke en vis form for motion. Der er naturligvis forskel på, hvor hårdt det er at dyrke forskellige sportsgrene, men så længe du kan lide, hvad du laver, er det fedt, at du sørger for at få bevæget din krop.

Efter at du har været ude at bevæge dig, er du garanteret gladere, end hvis du har ligget en hel dag på sofaen. Vil du gøre noget godt for dit humør, er det derfor smart at finde en sportsgren, som du kan gå til. Har du samtidig lyst til at møde nye mennesker, kan du med fordel tilmelde dig en sport, som kræver mere end én spiller.

En alternativ sportsgren – Padel Tennis

Har du prøvet de klassiske sportsgrene som håndbold, svømning, tennis og fodbold uden at de faldt i din smag, kan det være, at du skal forsøge at kigge efter nogle af de sportsgrene, der ikke bliver dyrket af alle og enhver. Denne sportsgren kunne for eksempel være Padel Tennis.

Når man spiller Padel Tennis, spiller man på en Padel bane, som i princippet er en kombination af en tennis- og en squashbane. Det vil sige, at banen har et net, men den har også spilbare vægge.

Spillet i en double

Som udgangspunkt skal Padel Tennis altid spilles i en double. Det vil sige, at der på hvert hold er to spillere, som spiller mod hinanden. Dette er et plus, hvis du leder efter en sportsgren, som du kan få mange timers sjov ud af. Spiller man sammen med en makker, kan man nemlig opmuntre hinanden.

Med en makker har du altid én af dele sejren med, og dette kan være rigtig skønt, hvis du kigger efter en sjov fritidsaktivitet. Spiller du i en klub, hvor I ofte skifter makkere, kommer du til at møde mange forskellige mennesker, og spiller du altid med den samme makker, kommer i til at lære hinanden rigtig godt at kende. Uanset hvordan Padel Tennis bliver spillet i den klub du finder, kan du altså få nye venskaber. 

Kast dig ud i det

Har du læst dette indlæg, synes du garanteret, at det lyder sjovt at spille Padel Tennis. Ikke desto mindre er der rimelig langt fra morskaben ved at læse artiklen til rent faktisk at tilmelde dig i en klub. Det er ærgerligt. Hvis du kan lide sportsgrenen, når du læser om den, vil du garanteret også kunne lide den i virkeligheden.

I mange tilfælde handler det derfor blot om at springe ud i det, men det er ikke altid så let, som det lyder. Der kan nemlig være mange bekymringer forbundet med at prøve nye ting. Dette skyldes sandsynligvis, at der er mange ting, som er ukendte for dig. Det er klart at disse ting fører til usikkerhed.

Start med en ven

Vil du gerne have et skub til at komme i gang, er det en god idé at hive en ven med. På den måde virker det ikke nær så skræmmende de første gange. Og hvem ved? Måske kan jeres venskab blive endnu stærkere, hvis i begynder at spille Padel Tennis sammen.

Klik for at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mest populære

To Top