Appa

Drinks og alkohol på barer og restauranter

slowjuicer-drinks

Slow juicere er gode til at fremstille saft af grøntsager fordi deres male/tygge funktion er effektiv til at nedbryde grøntsagernes cellevægge der har en tendens til at være hårdere end deres frugtkød modstykke. Denne klasse af maskiner er yderst effektiv til at presse de fleste frugter og grøntsager, og de kan også presse saft fra hvedegræs, spinat og andre bladgrøntsager og urter.

Juice pressere hjælper dig med at få tilstrækkeligt indtagelse af næringsstoffer og vitaminer fra frugt og grøntsager, fordi disse er koncentrerede i den saft der bliver produceret. Saftpressere er maskiner der presser frisk saft af frugt, grøntsager, friske urter, og/eller hvedegræs, for at få flest næringsstoffer ud af dem for din krop. Det første trin i saftfremstillingen i en slow juicer er tygge og male funktionen. Saftpresseren maler eller tygger frugten eller grøntsagerne for at nedbryde fibre og cellevægge af råvarerne. Slow juicere er gode til at presse grøntsager, fordi deres funktion er effektiv til at nedbryde de vegetabilske cellevægge, der har tendens til at være mere hård end frugtkødet. Fordi de arbejder langsommere sammenlignet med centrifugal saftpressere, producerer slow juicere saft der er mindre iltet. De kan også producere nøddesmør eller knust is når du bruger det rigtige tilbehør.

Slow juicere er gode til at producere homogeniserede produkter, såvel som presse sund juice. Det betyder at du får et sundere produkt end med en centrifugal saftpresser. De er også mere alsidige end centrifugal saftpressere, fordi de udover at presse saft, kan disse maskiner også homogenisere fødevarer til at lave babymad, pateer, saucer, nøddesmør, bananis og frugtsorbet. Fordelen ved en centrifugal saftpresser er den hastighed hvormed saftpresningen kan udføres, specielt med en saftpresser med en bred munding. Hvedegræs saftpressere er lavet udelukkende til at presse saft fra hvedegræs og andre bladgrøntsager, samt blød frugt som druer.

Slow juicers bruger ikke knive og behøver ikke høj hastighed for at presse saft af frugt og grøntsager. De er bedre til at bevare næringsstofferne, idet de drejer langsomt og maser saften ud af dine friske råvarer. Det rekommanderer vi fordi det er bedre for dig, men husk at saften vil være ”kraftig” eller med en smule ”bid”, så dine børn kan måske ikke lide den. Slow juicere kører med lavere hastighed og er derfor bedre til at pressen en bred vifte af frugt og grøntsager end en centrifugal saftpresser. De er mindre almindelige og har en tendens til at være dyrere, bedre kvalitet og holder meget længere.

Grøntsager

Grøntsager har fiberholdige, ”hårde” cellevægge, der kræver mere aggressiv mekanisk saftpresning end frugt. Slow juicere er gode til at presse saft af grøntsager, fordi deres tyggefunktion er effektiv til at nedbryde at nedbryde de vegetabilske cellevægge der har en tendens til at være hårdere end frugtkødet.

Hvedegræs

En anden fordel er, at slow juicere er den eneste type af saftpressere der kan presse saft af hvedegræs. I en nøddeskal, saftfremstilling giver dig mulighed for at udtrække alle de vitale næringsstoffer og levende enzymer direkte fra rå frugt, grøntsager, bladgrøntsager, hvedegræs, nødder, bær og mere. Hvis du er en ivrig saft drikker, som ønsker den ultimative friske juice, enten på grund af livsstil eller af sundhedsmæssige årsager, eller hvis du for eksempel ønsker at lave saft af hvedegræs, så er det denne type saftpresser du skal vælge.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>