De bedste juicepressere – juice til dine drinks

juice drinksMed de forskellige typer af juice- og frugtpressere til rådighed, centrifugal, slow juicer, citrus og tvillinge gear, kan det være kompliceret at vælge den bedste. Enhver har deres egen personlige præference, og mens en citruspresser kan være bedst for dem der kan lidt et glas friskpresset appelsinjuice om morgenen, vil denne ikke være rigtig for en person der ønsker at presse grøntsagsjuice. Baseret på resultaterne fra forskellige tests, og uden at sammenligne de forskellige typer, er her en liste over de 5 bedste saft- og juicepressere.

Breville BJE510XL

De fleste testresultater placerer denne juicepresser nær toppen af listen. Den har 5 hastigheder rangerende fra 6500 til 12500 rpm (omdrejninger/min) for at sikre at der er en hastighed til at opfylde ethvert krav. Den har en 800 watt motor med en indbygget intelligent chip til at producere yderligere kraft, når der er en kraftig belastning. Det 7.6 cm føderør giver mulighed for nem forarbejdning af frugt og grøntsager, uden behov for at skrælle eller findele. Positionen af føderøret over midten af skæreskiven, tillader forarbejdningen at blive udført med største effektivitet.

Hamilton Beach Big Mouth Pro Extractor

Denne er blandt de bedste alsidige pressere til dagligt køkken brug. Det store føderør at man i de flest tilfælde kan fylde hele frugter i den uden at skulle forskære eller udskære. Motoren på 1.1 HK giver den mere end nok kraft til at producere juice hurtigt, uden ventetid. Delene kan vaskes i opvaskemaskine, så brugere vil ikke have noget rengøringsbesvær at bekymre sig om, og den inkluderer også en rengøringsbørste for hurtig og nem fjernelse af pulpen. For dem der ikke skal bruge en juicepresser hver dag, betyder den nemme montering, at den er let at sætte væk når den ikke er i brug. Der er endda en juicekop for dem der gerne vil presse, drikke og løbe.

Jack Lalanne Power Juicer

Denne juicer er måske den bedste presser til familier, idet den er simpel og sikker nok for selv børn at bruge. Det ekstra store føderør betyder at man kan fylde hele frugter og grøntsager i, og dermed eliminere behovet for at skære og for børn at skulle bruge knive. Ligeledes brugbart når den bliver brugt af unge, er den drypfri tud som forhindrer besværligt spild. Den højtydende 3600 rpm motor har livstidsgaranti. Den aftagelige si og delene der kan gå i opvaskemaskinen, gør rengøringen let, selv for børn i familien. Firmaet påstår at deres specielle teknologi tillader op til 30% juice udbytte.

Black & Decker JE2050

Denne er meget muligt blandt de bedste af de billige basale juicepressere. Med en 400 watt motor med to hastigheder, møder den de fleste behov for daglig juicefremstilling i hjemmet. Den tilbyder en enkel enhåndsbetjening der gør det meget nemt at fylde frugt og grøntsager i. Der er et gennemsigtigt låg der giver brugeren mulighed for at holde øje med saftfremstillingen og stoppe maskinen tidligt hvis de føler at de har brug for det. Der er ingen ekstra funktioner med denne enhed, men den er blandt de bedste når det gælder om at få værdi for pengene.

Breville Die-Cast Juice Fountain Elite

Som et af de sandsynligvis mere genkendelige juicepresser mærker i dag, skylder Jack Lalanne kraft juicer sin enorme popularitet til dens største promotor:…Jack Lalanne.

Hvem er Jack Lalanne egentlig?

Tja, han er en særdeles anerkendt sundheds og fitness ekspert. Han har sat adskillige rekorder indenfor forskellige præstationer af styrke og udholdenhed. Siden saftfremstilling i dag er en aktivitet der er mest kendt for sine ernæringsmæssige fordele, kan det øge populariteten af Power Juicer, at Jack Lalanne godkender den. Hvordan klarer denne blåstemplede juicepresser sig når den bliver sat under en lup af brugerne udenfor kameraernes spotlys?

Først og fremmest kræver Jack Lalanne saftpresseren ingen samling før brug. Det betyder at du lettere er i stand til at bruge den, uden at skulle forsøge at dechifrere instruktionen, mens du prøver at løse et 3-D puslespil. Hvis du imidlertid gerne vil vide hvordan saftpresseren virker indefra og ud, vil det kun tage dig 30 sekunder at skille den ad og samle den igen.

Bladene på saftpresseren er lavet af kirurgisk rustfrit stål. Det betyder at de vil holde i lang tid. Faktisk har knivene kun brug for at blive udskiftet en gang om året, og der er mange steder hvor du nemt kan få reservedele.

Power Juicer producerer 30% mere juice end hvad andre saftpressere på markedet yder. Dette betyder at du får mere end hvad den gennemsnitlige saftpresser har at byde på, når du vælger en Jack Lalanne saftpresser.

Der er en ulempe ved denne saftpresser: Det kan tage meget længere tid at rengøre den end hvad reklamerne lader dig tro. Du bliver nødt til at skille saftpresseren ad og rengøre alle delene forsigtigt, hvis du vil have din enhed til at være virkelig ren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *