Mennesket har drukket vin i mere end 10.000 år, og brugt stoffet alkohol både som en stamgæst til festen og som en trøst til sine sorger. Alkohol kan være farligt, men bruger man det på det rette tidspunkt, og i de rette doser kan det være et fantastiskt middel til at skabe en fed fest.

Et vigtigt element for at kunne bruge alkohol til noget positivt, er ikke at drikke det alene. Alkohol er en social ting, og bør nydes sammen med andre mennesker. Det kan både nydes med folk du ikke kender, men også med dine nære venner og elskede. En god fest kan blive spicet godt op ved brug af alkohol, og får man serveret nogle lækre drinks og cocktails, bliver der helt sikkert skabt en god stemning.

Hvordan får man en fed fest med alkohol?

 

  1. Sørg for at drikke alkohollen kontrolleret. Det værste der kan ske er , at man drikker for meget, så tag den med ro.
  2. Lav drukspil. Med denne form for underholdning kan man drikke på en meget social måde. Pas dog på med at spil for længe, da det godt kan forårsage at man bliver meget fuld.
  3. Lej en bar som kan servere alkohol for dig. Hvis du lejer dygtige bartendere, som har styr på det at mixe drinks og cocktails, vil det helt sikker skabe en god stemning.
  4. Lav selv drinks. Hvis du har ingredienser og nogle gode mixer værktøjer, kan du selv lave dine drinks. Dette er også rigtig sjovt, og i kan eventuelt lave konkurrencer om hvem der laver de bedste drinks.

 

Med disse råd kan du sparke gang i din næste fest, og helt sikkert få dig en god aften. Vi kan ikke sige det nok gange, husk at pas på dig selv og dem der er omkring dig.